Ballina Argëtim Jetë & Stil Makaronat ju ndihmojnë të humbni peshë

Makaronat ju ndihmojnë të humbni peshë

Pastat mund të jenë pjesë e dietës tuaj nëse po përpiqeni të humbisni disa kile.

Ky është një lajm shumë i mirë për të gjithë ata që dashurojnë pastat.

Sipas studimeve të reja duke ngrënë tri herë në jave makarona të gatuara sipas traditës italiane mund të humbisni 0.5 kg në 12 javë. Të paktën kështu thotë studimi i realizuar në Kanada.

Mund të themi se pasta nuk ndikon negativisht tek pesha sigurisht nëse ështe pjesë e një diete të shëndetshme’ shprehen studiuesit.

Ata shtojnë se makaronat në fakt nuk na shtojnë në peshë. Kërkuesit morën në studim rreth 2448 persona duke parë ndikimin e pastave.

Në bazë të dietës së përcaktuar pjesëmarrësit në studim hëngrën rreth 3 herë në javë makarona dhe u panë rezultatet se ata humbën peshë./pe/