Ballina Argëtim Kuriozitete Ju përshëndet nga Afrini i Sirisë një luftëtar shqiptar në ushtrinë e...

Ju përshëndet nga Afrini i Sirisë një luftëtar shqiptar në ushtrinë e Turqisë

Përshëndetje nga një ushtar shqiptar në ushtrinë e Turqisë, i cili gjendet në Afrin të Sirisë!! Pas fitores së ushtrisë turke në Afrin, në vend qëndrojnë ushtarë që mbrojnë me plotë përkushtim të drejtat dhe lirinë e qytetarëve të Afrinit nga terroristët, shkruan shtypi turk.

Ja edhe një shqiptar në ushtrinë turke që na përshëndet nga Afrini.

@tn.lajmelokale
@tetovanews