Ballina Shëndeti Shihni shenja të bardha tek veza? Ja çfarë janë ato

Shihni shenja të bardha tek veza? Ja çfarë janë ato

Vezët janë të pasura me proteina dhe shumë ekspertë janë dakord se proteinat janë një zgjidhje e mirë për mëngjesin para drithërave të mbushura me sheqer.

Por shumë artikuj mund të kenë parë për shenja të bardha tek vezët që sigurisht ju kanë frikësuar duke shkruar se mund të jetë krimb ose parazit, e në fakt ajo është “chalaza”

Chalaza gjendet në të verdhën e vezës dhe sa më të dukshme janë chalazat, vezët janë aq më të freskëta.

Prandaj, nuk duhet të frikësoheni fare nëse ka diçka të tillët në vezët që ju i hani sepse ajo është një gjë e mirë, përkundrazi gjërave që keni lexuar më parë./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews