Ballina Argëtim Kuriozitete Nuk ju shkon në mendje, ja kush është emri më i kërkuar...

Nuk ju shkon në mendje, ja kush është emri më i kërkuar në Wikipedia

Wikipedia është një botë virtuale ku mund të hulumtosh dhe të kërkosh informacione të ndryshme(jo zyrtare) nga rajoni, bota , por jo vetëm. Mund të kërkosh për persona të ndryshëm, për moshën e tyre etj.

Por çështja qëndron tek njeriu që kërkohet më shumë në Wikipedia?!

Emri i më i ërkuar në Wikipedia, është ai i George W. Bush.

Versioni anglisht i saj, ku çdokush mund të redaktojë, ka më shumë se 5 milionë ndërhyrje dhe është redaktuar rreth 808 milionë herë, ndërsa faqja e Bush është ajo që ka tërhequr më shumë vëmendjen, me 45.862 redaktime që nga krijimi i saj.

Pas ish-Presidentit të SHBA, emri tjetër më i kërkuar është ai i Britney Spears, Adolf Hitler, etj.

Artikulli paraprakBebja e parë në 12 vite, në ishullin ku ndalohet të lindësh
Artikulli tjetërÇështja “Ryshfeti”, Zaevi lirohet nga akuza