Ballina Aktualitet Kultura Sa kanë ndryshuar dasmat shqiptare ndër vite (VIDEO)

Sa kanë ndryshuar dasmat shqiptare ndër vite (VIDEO)

Sot në Express kemi diskutuar për zakonet në dasmat shqiptare.

Sa kanë ndryshuar traditat e dasmave ndër vite? Të ftuara në studio për të diskutuar për këtë temë ishin: Xheraldina Rexhepi, disenjatore, Nita Zeqiri, fotografe dhe Zanita Halimi, etnologe.

Artikulli paraprakOrienti kundër Kishës Katolike
Artikulli tjetërShqiptaret e famshme bëhen bashkë, të lumtura që përfaqësojnë Kosovën