Ballina Argëtim Kuriozitete Shumica e vrasësve serialë i përkasin kësaj shenje në horoskop

Shumica e vrasësve serialë i përkasin kësaj shenje në horoskop

A i përcakton shenja e horoskopit karakteristikat tuaja personale, apo kjo gjë është thjeshtë mashtrim?

Sipas ‘The Mirror’, duket se shenja e horoskopit të cilës i përkitni mund të ketë rol në atë se a jeni vrasës serik apo jo.

Gjatë dy vjetëve të fundit, autori David Jester ka kryer hulumtime të shumta rreth kësaj teme.

Si rezultat i hulumtimeve të tij, ai ka konstatuar se shumica e vrasësve serikë janë lindur në muajt që i përkasin shenjës së Demit në horoskop, periudhë e cila është mes 20 prillit dhe 20 majit.

Gjithashtu, shumica e vrasësve serikë janë lindur me 21 prill, dhe 18 shkurt.

Ndër vrasësit më famëkeq që kanë lindur gjatë këtyre periudhave janë Levi Bellfield, Albert Fish, Steve Wright, dhe Martha Beck.

Prandaj, nëse e vëreni një person të shenjës së Demit duke u sjellë çuditshëm, keni kujdes…

Artikulli paraprakAlarmi/Nëse nuk doni të ardhme me probleme, largoni menjëherë celularin pas orës 22:00!
Artikulli tjetër“Multiversi”, kontributi i fundit i Stephen Hawking për shkencën