Ballina Argëtim Kuriozitete Njeriu me këmbët më të gjata në botë bëhet me këpucë të...

Njeriu me këmbët më të gjata në botë bëhet me këpucë të reja (Video)

Njëzetedyvjeçari Jason Rodriguez nga Venezuela ka numrin e këmbës me numër 68. Këmba e tij e majtë është e gjatë 40.55 centimetra, ndërsa ajo e djathtë 40.57 centimetra.

Kjo, sipas librit Guinness, është këmba më e gjatë një botë, transmeton KosovaPress. Rodriguez, i cili është i lartë 220 centimetra, këtë javë për herë të parë e ka vizituar personalisht këpucëtarin Georg Vesels, që njëherësh ishte vizita e tij e parë jashtë vendit. Ai tha se ishte i lumtur që vizitoi Evropën dhe të kthehej në shtëpi me këpucë të reja.

@tn.lajmelokale
@tetovanews