Ballina Argëtim Jetë & Stil Gjashtëdhjetë çifte u martuan në një dasmë në Sarajevë (Video)

Gjashtëdhjetë çifte u martuan në një dasmë në Sarajevë (Video)

Gjashtëdhjetë çifte u martuan të enjten në Sarajevë, gjë që organizatorët e cilësuan si dasmën më të madhe islamike që u mbajt ndonjëherë në Evropë. Një imam në xhaminë Istiqlal tha se martesat masive synojnë t’i inkurajojnë boshnjakët e rinj të krijojnë familje dhe të shmangin kostot e larta të dasmës. Ligji i Bosnjës njeh vetëm dasma civile, kështu që çiftet ishin zyrtarisht të martuara me ceremoni civile, para ceremonive islame.