Ballina Argëtim Jetë & Stil Fotografi të rralla të liderëve botërorë kur ishin të vegjël (FOTO)

Fotografi të rralla të liderëve botërorë kur ishin të vegjël (FOTO)

Natyrisht, edhe liderët më të mëdhenj botërorë, në fund të fundit, janë njerëz sikur gjithë të tjerët.

Dhe natyrisht që edhe ata dikur ishin të vegjël, madje disa prej tyre kanë kaluar nëpër vështirësi derisa kanë arritur aty ku janë.

Megjithatë, fotografi të rralla të tyre të kohës kur ata ishin të vegjël janë interesante, pikërisht sepse bëhet fjalë për këta liderë botërorë. /gazetametro.net/