Ballina Argëtim Kuriozitete Nxënësve u ndalohet të flasin në korridore dhe park, ja arsyeja

Nxënësve u ndalohet të flasin në korridore dhe park, ja arsyeja

Korridoret e një shkolle në Hornchurch kanë rënë në heshtje pasi kanë filluar rregullat e modës së vjetëtr për të luftuar sjelljen e keqe. Nxënësit në shkollën Albany janëtë ndaluar të flasin ndërsa ecin në “rreshtat e rregullt” për të shkuar në klasë.

Parku i lojërave gjithashtu është tërësisht në qetësi pasi fëmijët rreshtohen në sheshin e lojërave për të shkuar në klasë.Mësuesit, të cilët duhet t’i falënderojnë studentët për respektimin e rregullave, kanë thënë se tashmë ka nxitur përmirësime. Megjithatë, prindërit nuk janë dakord për këtë rregull duke shpjeguar se po sjellin idenë e sundimit.

Në vitin 2015, shkollës iu bë “kërkesë për përmirësime” nga mbikëqyrësi i shkollave Ofsted, që do të thotë se ndryshimet duhet të zbatohen.

Në qershor të këtij viti, rregullat e saj të reja hynë në fuqi.

@tn.lajmelokale
@tetovanews