Ballina Shëndeti Këshilla Reklama e re e Durex, duhet ta shohin të gjithë meshkujt (VIDEO)

Reklama e re e Durex, duhet ta shohin të gjithë meshkujt (VIDEO)

Disa meshkuj pëlqejnë të mburren se për sa kohë zgjat penetrimi i tyre, duke u treguar botës se sa gjatë mund të qëndrojnë.

Këto divergjenca të çuditshme opinionesh kanë vazhduar për më shumë se sa imagjinohet. Gratë shpesh janë duke qarë dhe duke përjetuar seks të pakëndshëm dhe duke mos ditur se si të kërkojnë diçka ndryshe në lidhje me seksin, transmeton lajmi.net.

Reklama Durex priret të shfaq çifte duke pasur orgazma shpërthyese në të njëjtën kohë, por tani ata po përjetojnë diçka tjetër; duke pranuar se ekziston ngërçi seksual dhe se ka mënyra për ta rregulluar atë.

Reklama pyet “përse vazhdojmë të ballafaqohemi me seksin e parehatshëm?”. Gjithashtu, ajo shpjegon që lubrifikimi natyral mund të ndryshoj në bazë të asaj se ku gjendemi në ciklin tonë dhe se nuk ka asgjë të keqe me pak ndihmë asistuese.

Natyrisht që Durex shet një produkt seksual, por gjithashtu përçon edhe një mesazh të rëndësishëm përmes reklamës.

VIDEO

Artikulli paraprakGazetari nga Maqedonia Afrim Tanallari, në kombinim për ministër në qeverinë Rama
Artikulli tjetërStudimi tregon si ndryshimet klimatike ndikojnë në gjininë e foshnjave