Ballina Aktualitet Opinione O Tempora, o Sadulla!

O Tempora, o Sadulla!

Bashkim Nuredini

Viti 2002, u lind Agoni, e gjeti Sadullain zv.drejtor i doganave.
Në vitin 2004, Agoni filloi të ec, ndërsa Sadullai u bë ministër i bujqësisë.

2006, Agoni filloi të ndjek çerdhen, Sadullai u bë deputet.
Në vitin 2009, Agoni me sukses vijonte shkollën fillore, ndërsa Sadullai ishte Car i Likovës.

Viti 2016, Agonin e gjeti si gjimnazist, ndërsa Sadullain, ministër i bërllokut.

Në vitin 2019, Sadullai prap u emërua ministër, ndërsa Agoni me shokët e vet të gjimnazit edhe pse me sukses të shkëlqyeshëm, lëshuan vendljindjen dhe ikën në Gjermani “falë” Sadullait dhe shokëve të tij.

Artikulli paraprakPublikohen përsëri pamjet se si humbi jetën Komandant Shqiponja (VIDEO)
Artikulli tjetërPolicia e Nju Jorkut me një Kapelan të ri: Imamin shqiptar Tahir Kukaj