Ballina Kuriozitete Vetëm 1 Euro, ky qytet në Gjermani ka qiranë më të ulët...

Vetëm 1 Euro, ky qytet në Gjermani ka qiranë më të ulët (VIDEO)

Fuggerei është një qytezë, e cila ndodhet në Gjermani dhe duket si idealja për çdo njeri i cili kërkon të nisë një jetë larg zhurmës.

Sipas mediave vendase, në këtë zonë qiratë e shtëpive nuk kanë ndryshuar që prej vitit 1521 dhe ato janë vetëm 0.88 euro. Fuggerei është një qytezë në Augsburg në Bavari, e cila ka vetëm 67 shtëpi, 142 apartamente, një kishë dhe pallatin administrativ. Ajo arrin 15.000 metra katrorë dhe është afër qendrës së Augsburger.

Deri më sot Fuggerei mbetet vendi me qiranë më të ulët dhe mund të përballohet nga çdo njeri. l.k/abcnews.al