Ballina Aktualitet Fshati Brodec i Tetovës në rrjetin social (FOTO+VIDEO)

Fshati Brodec i Tetovës në rrjetin social (FOTO+VIDEO)

Fshati Brodec gjendet në Malësinë e Tetovës, me një lartësi mbidetare prej 1000-1200 metra. Ka tokë mesatarisht pjellore, rrafshnalta të skajshme, me bjeshkë të larta. Në fshatin Brodec bën pjesë edhe bjeshka Kobilica.

Si shumë fshatra të tjerë, edhe Brodeci është i pranishëm në rrjetin social, me faqe e grupe në facebook, me shumë video të publikuara në Youtube, por edhe në rrjetet sociale.Materialet publikohen nga banorët e këtij fshati, të atyre që jetojnë aty, por edhe të atyre që janë shpërngulur, ose punojnë në vende të ndryshme të botës.Publikime bëhen edhe nga mediat dhe vizitorët e këtij fshati.

Një faqe në facebook menaxhohet edhe nga Bashkësia Lokale e Fshatit Brodec në të cilën publikohen materiale të ndryshme ku pasqyrohet jeta në fshat, aksionet e ndryshme për përmirësimin e jetës, urimet, përgëzimet, njoftimet etj.

Fshati Brodec është një faqe në facebook, ku gjithashtu publikohen fotografi në periudha të ndryshme kohore, ku pasqyrohet gjendja momentale e motit në Brodec dhe Malësinë e Tetovës, por edhe shpërndahen lajme nga portale të ndryshme që shkruajnë për këtë zonë.Në faqe mund të gjeni edhe video nga ahengjet në fshat dhe me motive të tjera.

Një faqe tjetër në facebook me emrin f.sh. BRODEC gjithashtu publikon fotografi më artistike nga ky fshat.

Në facebook është edhe faqja Xhamia fsh Brodec, e cila pasqyron jetën fetare në fshat, por edhe shpërndan materiale me përmbajtje fetare për 2,141  ndjekësit e saj.

Një faqe tjetër është Rinia e Fshatit Brodec, në të cilën gjithashtu pasqyrohet jeta në këtë fshat, në veçanti ajo e rinisë

Me një kërkim të thjeshtë në Youtube zbulon shumë video për Brodecin:dokumentarë, dasma, reportazhe.

Video nga fshati Brodec:

VIDEO:

Përndryshe, në rajonin e Tetovës gravitojnë këto fshatra:

Bozovcë, Brodec, Vicë, Veshallë, Gajre, Recicë e Madhe, Xhermë, Llacë, Lisec, Recicë e Vogël, Poroj, Saraqinë, Sellcë, Falisht, Xhepcisht, Shipkovicë, Çellopek,Miletinë, Blacë, Tenovë, Stençe, Radovec, Gurgurnicë, Volkovi, Sellarcë e Poshtme, Grupçin, Çiflik,

Rogle , Merovë, Cerovë, Sallarevë, Dëbërcë, Llërcë, Novosellë, Kopaçindoll, Zhelinë, Stremnicë , Pallaticë, Trebosh, Saraqinë, Leshicë e Poshtme, Leshnicë e Epërme, Uzurmisht, Nepreshten, Leshkë, Sllatinë, Varvarë, Tearcë, Breznë, Përshefcë, Gllogjë,

Jelloshnik, Dobrosht, Odër, Përcë, Nerasht, Bogovinë, Pirok, Rakovec, Sellcë, Zherovjan, Kamjan, Kallnik, Jellovjan, Pallçisht i Epërm, Sellarcë e Epërme, Pallçisht i Poshtëm, Siniçan, Urviç, Novakë, Novo Sellë, Çiflik, Bellovishtë, Vratnicë, Zhillçë, Jazhincë, Jançishtë, Jegunovc, Orashë, Prelubishtë, Siriçinë, Staro Sellë, Tudencë, Shemshovë

FOTO nga Brodeci: