Ballina Aktualitet Opinione Enkel Demi: Burrat shqiptarë janë legena, se DH U N O J...

Enkel Demi: Burrat shqiptarë janë legena, se DH U N O J N Ë gratë. Ne kemi një kryeministër legen

Enkel Demi thotë se burrat shqiptarë që  dh u n o j n ë  gratë janë legena.

Sipas tij, ne kemi një kryeministër legen, pasi  dh u n o n  gratë.

“Në Shqipëri burrat që  dh u n o j n ë  gratë, janë legena”.

Shqipëria udhëhiqet nga një kryeministër legen, sepse  dh u n o n  gratë.

Mjaft të kujtojmë “b r e k ë t  e Violeta Manushit” dhe deri tek piruni që i nguli në  v i th e  ministres së tij”, thotë Enkel Demi, duke iu referuar urimeve të 8 marsit.

Një komentues ndërkohë, me ironi i përgjigjet se jo të gjitha gratë kanë fatin e Mesila Dodës, që ka një burrë si Enkeli.