E martë, 3 Gusht, 2021

Me vetëm një lëvizje, si ta ndërprisni në çast lemzën (VIDEO)

Must Read

Një grua na ka shpëtuar të gjithë nga sikleti që kalojmë kur na zë lemza.

Mbajtja e frymës dhe pirja e ujit janë vetëm disa nga truket. Madje sipas një besimi të vjetër popullor dikush duhet të të trembë për të t’u larguar lemza.

Mirëpo, kjo grua regjistroi një video të detajuar me udhëzime se si të ndalohet lemza. Kështu ajo shpjegoi se cilat pika duhen shtypur:

– midis hundës dhe buzëve
– poshtë gjoksit
– midis kërthizës dhe kockës publike
– parakrahut

Shikoni videon më poshtë në detaje:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Momentet pas V R A S J E S së shqiptares në Florida, detaje të reja nga skena e K R I M I...

Banorë të zonës, kanë publikuar video pak pas  v r a s j e s  së 27-vjeçares shqiptare në...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img