Ballina Aktualitet Aksion për mbledhjen e mbeturinave te Guri i Sidollit (VIDEO+FOTO)

Aksion për mbledhjen e mbeturinave te Guri i Sidollit (VIDEO+FOTO)

Në kuader të projektit ”Natyra është burimi bazik i ekzistencës sonë” i cili pjesërisht financohet nga Komuna e Tetovës, Fondacioni ASR me datë 01.10.2023, mbajti aktivitetin e planifikuar sipas projektit: Vizitë në Gurin e Sidollit, njofton Fondacioni ASR në faqen e tij zyrtare në fb.

Pjesëmarrësit, pos aktiviteteve edukative dhe sportive, bënë edhe pastrimin e terrenit përreth, me qëllim mbrojtjeje të natyrës, por në të njejtën kohë edhe ngritjen e vetëdijes tek bashkëmoshatarët por edhe tek të tjerët, për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e natyrës.

Video bonus:

@tn.lajmelokale
@tetovanews