Ballina Aktualitet Opinione Nuk ishte lehtë!

Nuk ishte lehtë!

Nga Bujare Abazi

Ishte nder i veçantë për mua që në këtë periudhë të shkurtër të jem drejtoresh e përgjithshme në nje institucion në të cilin paraprakisht punoja si inxhiniere e Teknologjisë së postës, në bazë shkollimit të mbaruar në Zagreb viteve të fundit të 80-tave, për plot 24 vite.

Jam me fat që kisha ekip me të cilin kisha bashkëpunim të shkëlqyer dhe së bashku për këtë afat prej 10 muajve realizuam projekte te ndryshme si:

-konsolidimin financiar të ndërmarrjes ,

-uniforma per te gjithë postierët mbas 15 viteve,

-lëshimin e pullave postare në të cilat përfishen figura te shquara te historisë dhe artit shqiptarë siç janë: Hasan Prishtina, Arben Xhaferi, motrat Parashqevi dhe Sevasti Qiriazi, Luran Ahmeti.

-Siguruam sistem evidence në të gjitha njësitë me mbi 25 punëtorë për të evituar punëtorët fiktivë që me vite kanë figuruar vetën në listën e pagave.

Dhe fitorja me e madhe ishte sigurimi dhe stabiliteti për çdo punëtor pa dallim statusi juridik : pagë e rregullt mujore, rritje prej 10% nga paga e muajit shtator si dhe regresi i paguar në shumë prej 10.000,00 denarësh për afër 2000 punëtorë.

Planet për investime që do ta shndërrojnë këtë ndërmarrje në një storie suksesi si për nga rritja e fitimeve dhe ajo më e rëndësishmja shpërndarje efikase dhe e shpejt karshi klientëve mbetën për kohëra më të mira.

Posta paraqet emocion të veqantë për mua, ishte ëndërr e plotësuar studentore dhe pa dallim kush do të jetë në krye të saj nga zemra i dëshiroj si dhe gjithë kolegëve suksese deri në majet më të larta.
Bujare Abazi

@tn.lajmelokale
@tetovanews