Ballina Argëtim Jetë & Stil Ky libër mund të lexohet vetëm përmes zjarrit (VIDEO)

Ky libër mund të lexohet vetëm përmes zjarrit (VIDEO)

Një edicion i ri i klasikes së Ray Bradbury, kërkon ngrohje ekstreme në mënyrë që të lexohet.

Kështu ka realizuar këtë vepër koleksionuesit Quentin Bodin, Luc de Fouquet dhe Lucas Meyer nga shtëpia e dizajnuesve grafikë Super Terrain, e themeluar në 2014-të, njofton Klan Kosova.

”Fahrenheit 451” tregon historinë e një të ardhme dystopiane, ku librat janë nxjerrë jashtë Ligjit dhe janë shkatërruar nga zjarrfikësit.

Megjithatë duket se koleksionuesit nga Franca kanë bërë një kthesë ikonike.

Faqet e librit shfaqen si të zeza, si një skedar i redaktuar i CIA-s. Por kur nxirret nxehtësia, duke përdorur një flakë nga një çakmak, në këtë rast, zilja e bojës së nxehtësisë zhduket dhe teksti zbulohet, njofton Klan Kosova.

@tn.lajmelokale
@tetovanews