Ballina Shëndeti Këshilla Këto janë produktet e kozmetikës që duhet ruajtur në frigorifer

Këto janë produktet e kozmetikës që duhet ruajtur në frigorifer

Shumë femra ndoshta nuk e çojnë në mend se në frigorifer mund të ruajnë produktet e tyre kozmetike më të dashura.

Disa prej ketyre produkteve nuk përmbajnë konservues për parandalimin e zhvillimit të baktereve, prandaj ruajtja në frigorifer është mëse e domosdoshme pasi i mbron nga oksidimi dhe rrit efikasitetin e tyre.

2.Kremi i zonës së syve

3.Vajërat esencialë natyralë si vaji i arrës së kokit, bajameve, vaji i kastorit etj.

4.Manikyri

5.Rimeli

6.Buzëkuqi dhe zbutësi i buzëve

7.Kremi kundër diellit

8.Toniku i fytyrës

@tn.lajmelokale
@tetovanews