E martë, 3 Gusht, 2021

Nusja V D E S gjatë dasmës dhe familja merr vendimin drastik: e zëvendëson me motrën e saj për të mos prishur festën

Must Read

Një nuse  v d i q  pas një  a t a k u  kardiak gjatë dasmës së saj në Indi dhe familja e fatkeqes vendosi që ta zëvendësonte me motrën e saj, vetëm e vetëm që të mos prishej festa.

Ngjarja ndodhi në Uttar Pradesh, por ka bërë xhiron e botës për shkak të situatës irreale që pasoi  t r a gj e d i n ë. Pasi thirrën mjekun, i cili nuk arriti dot ta shpëtonte nusen, të dyja familjet nuk vendosën të mbyllnin dasmën, por menduan se gjëja më e mirë për t’u bërë ishte që dhëndrri të martohej aty për aty me motrën e së  n d j e r ë s.

Ndërkohë që festimet vijuan, t r u p i  i nuses u fut në një dhomë, për t’u dërguar në  k r e m a t o r i u m  pas dasmës.

Një nga dajat e nuses, u shpreh: “Ishte vendim i vështirë për familjen. Të dyja palët u ulëm për të diskutuar se çfarë do të bënim dhe dikush sugjeroi që  n u s j a  të zëvendësohej nga motra e saj e vogël. E diskutuam këtë variant dhe ramë dakord. Por ishte shumë e vështirë për ne. Një nga vajzat tona ishte e  v d e k u r  në njërën dhomë, ndërsa vajza tjetër po martohej”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Momentet pas V R A S J E S së shqiptares në Florida, detaje të reja nga skena e K R I M I...

Banorë të zonës, kanë publikuar video pak pas  v r a s j e s  së 27-vjeçares shqiptare në...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img