Ballina Argëtim Kuriozitete Studentët tmerrohen nga krokodili në kampusin e tyre (VIDEO)

Studentët tmerrohen nga krokodili në kampusin e tyre (VIDEO)

Ky aligator gjigant ishte i “etur për të marrë dije” pasi u zbulua në kampusin Natchez të Universitetit Shtetëror Alcorn në Mississipi.

Studentët ishin spektatorë, teksa zyrtarët përgjegjës të kafshëve të egra e kapën me sukses. Ai u lidh përfundimisht, u vendos në veturë dhe u lirua në lumin Mississipi.