Ballina Shëndeti Psikologji Shenjat që ju tregojnë se sa inteligjentë jeni

Shenjat që ju tregojnë se sa inteligjentë jeni

I keni bërë ndonjëherë pyetje vetes se sa të zgjuar jeni dhe se si ta kuptoni këtë gjë. Në po ju japim një listë të veprimeve që i bëjnë vetëm njerëzit e zgjuar

Njerëzit inteligjentë heshtin

Personat që flasin vazhdimisht nuk do të thotë se ata janë të zgjuar.  Ata mund të pohojnë të jenë inteligjentë, por nuk janë ashtu. Personat e heshtur shpeshherë janë ata me nivelet më të larta të inteligjencës. Ata mendohen mirë përpara se të flasin dhe argumentet e tyre  janë bindës në më të shumtën e rasteve.

Personat inteligjentë rrinë zgjuat

Shumica e njerëzve inteligjentë flenë pak orë. Ata e kaloj në natën duke lexuar libra apo duke parë dokumentarë. Nata e ofron një aftësi të shtuar për t’u përqendruar.

I bëjnë ballë problemeve me pasion

Një person inteligjent nuk largohet e as nuk e shmang një problem që duhet zgjidhur. Ata ballafaqohen me të, dhe kjo është ajo çfarë i ndanë inteligjentët me personat tjerë. Janë gjithmonë ë informuar

Kanë informacion pothuajse rreth gjithçkaje

Këta individë lexojnë dhe kuptojnë çdo gjë që ndodh përreth tyre. Ata janë të përditësuar me lajme.

Bëjnë pyetjet e duhura

Këta individë dinë gjithmonë çfarë dhe si të pyesin. Ata duan të mësojnë nga tjerët dhe të fitojnë informacione të reja në çdo hap.

Artikulli paraprakVuçiqi thotë se në një takim me Thaçin ishin afër përplasjes fizike
Artikulli tjetërGruaja besohej se kishte ndërruar jetë por zgjohet në morg. Rrëfimi i mjekut…