Ballina Diaspora Tetovari emërohet kryemjek në një spital të Gjermanisë

Tetovari emërohet kryemjek në një spital të Gjermanisë

Mjeku nga Tetova, Ardian I. Mustafai, është emëruar kryemjek né Repartin e Kardiologjisé dhe té Mjekimit Intensiv me Reanimacion në Klinikën Helios të Krefeldit, në Nordrhein-Westfalen, transmeton Tetova News.

Ja njoftimi i plotë i mjekut:

Té nderuar e respektuar Familjaré, Miq, Shoké, Kolegé e dashamiré. Nga ana e Klinikés Helios né KREFELD , Nordrhein-Westfalen, jam i eméruar si OBERARZT pra KRYEMJEK né Repartin e Kardiologjisé si dhe té Mjekimit Intensiv me Reanimation. Kjo do shérbej edhe si mbéshtetje pér komunitetin Shqiptaré né Gjermani. Nuk ndalemi me kaq, vazhdojmé mé tutje, shkruan Ardian I. Mustafai.

Artikulli paraprakANALIZA: A do të shkaktojë nisjen e Luftës së Tretë Botërore kriza në Ukrainë?
Artikulli tjetërSHBA përgatitet për luftë në Ukrainë, kërkon ndihmën e Japonisë