Ballina Shëndeti Psikologji Cila prej hijeve i përket një fëmije?

Cila prej hijeve i përket një fëmije?

Silueta numër 1:

Ju jeni pjesë e 30% e popullsisë që thotë se silueta numër 1 është fëmijë. Nëse keni diçka që ju përcakton, është liria e pastër: për ju, nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni jetën ashtu siç është. Sa i përket marrëdhënieve tuaja, ka të ngjarë që ju keni perceptuar se negativiteti është diçka që shmanget më së miri dhe nëse diçka duket e gabuar, bëni gjithçka për ta zgjidhur atë.

Silueta numër 2:

Vetëm 2 nga 10 njerëz e konsiderojnë siluetën e dytë si përgjigje të saktë. Këta individë zgjedhin shumë mirë njerëzit rreth tyre, sepse miqësia është diçka që ata e marrin shumë seriozisht: ata i konsiderojnë si miq të tyre vetëm ata që qëndrojnë pranë tyre edhe në kohë të këqija dhe që jetojnë me ta. Kjo nuk është një detyrë e lehtë, por fati për ju është miqësia, pasi ju jeni një person që lëviz malet për ata që e duan.

Silueta numër 3:

50% e popullsisë tregon numrin 3 si një figurë fëmije. Në përgjithësi, kjo është zgjedhja e shumicës së njerëzve, sepse silueta sugjeron që fëmija ka flokë të gjata. Nëse kjo ishte zgjedhja juaj, kjo është sepse, sigurisht, rrethi juaj shoqëror është i gjerë dhe fundjavat tuaja janë plot tension, gjithmonë në shoqërinë e miqve tuaj. Planet tuaja janë gjithmonë një sukses, falë vendosmërisë dhe karakterit tuaj fenomenal.

Artikulli paraprakASH: LSDM e BDI gënjejnë popullin, nuk ka datë për në BE
Artikulli tjetërFranca heq nga kushtetuta fjalën ”racë”